CBD + CBG масло 5 % +5 %

  • Кат. номер: ПП-001
Цена: 88,88 лв. 44,28 лв.
+ -
Моля, изберете:

CBD+CBG масло 5%+5%. Продукт с високо качество. Произведено в Австрия.

Канабиноидите (CBD+CBG) са естествени фитоканабиноиди от растението коноп.

На първо място: Дори и да няма разлика в състава на нашия продукт спрямо хранителна добавка, нашият продукт е  аромат . Ако се чудите каква е разликата с нашето "пазарно" органично CBG масло: опаковката.

Нашето органично конопено масло с пълен спектър е, както подсказва името, „пълен спектър“. Това означава, че не получавате евтин изолат, а продукт, който не може да бъде по-близо до природата. Съдържа всички естествени съставки като канабиноиди, терпени и флавоноиди и по този начин се възползва от изключително важното им взаимодействие.

Въпреки че това не е действителната употреба на нашето масло, в края на краищата основната му функция е ароматизиране, това е хубава странична полза.

Нашето масло с пълен спектър се състои от ароматен екстракт от коноп и носеща среда.

Ние произвеждаме конопения ароматен екстракт по най-щадящия начин, с помощта на  екстракция. След това разтваряме този екстракт в масло от конопено семе. Повече съставки не идват с нас!  

В допълнение, нашето масло е нефилтрирано, но все пак меко на вкус. Разбира се, все още има вкус на коноп, но ние наистина го харесваме и това, разбира се, е и целта на ароматизирания продукт. Флавоноидите, редуцирани чрез филтриране, следователно не се губят.

Но това не е всичко.
Наистина сме горди, че ние, като компания от , можем да ви предложим истински Австриски органичен продукт!

Основната идея на системата за управление на качеството е постоянен стремеж към качество, непрекъснато подобряване на това и максимално повишаване на удовлетвореността на клиентите.

Ще получите нашето масло в елегантна външна опаковка, изработена от FSC-сертифициран материал, в бутилка с пипета от 10 ml, изработена от светлозащитно стъкло.

Предлагаме ви нашето масло в 5 % + 5 %съдържание. Това означава, че нашето масло съдържа 500 mg CBG и CBDA + 500 mg CBD  (на 10 ml). Това съответства на приблизително 250 капки. Не че това е важно с аромата, но искаме да бъдем прозрачна компания и да ви дадем цялата информация, която може да е важна за вас.

  • Естествено горчив вкус
  • Постоянните анализи и сертификатите за чистота осигуряват постоянно съдържание и качество.
  • CBD+CBG маслото  се характеризира и с много ниското си съдържание на THC (<0,01%)
  • С биосертифицирано висококачествено масло от конопено семе
  • Разклатете добре преди употреба

Разклатете преди употреба! Съхранявайте изправен, на хладна температура и защитен от пряка слънчева светлина.

Да се съхраняват на място, недостъпно за деца.
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.