Wild frangipani

Цена: 25,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

100% натурална ароматна соева свещ, ръчно излята в България. Направена с висококачествен соев восък и сертифицирани ароматни масла. Време на горене 42 часа.

Соевият восък е произведен от екологично чисти възобновяеми ресурси, което му позволява да гори чисто, по-дълго и не изпуска вредни вещества във въздуха. Запалвайки свещта вие ще усетите нейният аромат в цялото помещение. 

Добри практики, които ще ви гарантират, че ще извлечете максимума от тази покупка.

Първото запалване на вашата свещ трябва да отнеме минимум 3-4 часа. Това е важно, защото времето за изгаряне позволява на соевия восък да се разтопи до стените на съда. Не изгаряйте свещта си за повече от четири часа.  След четвъртия час качеството на аромата намалява, тъй като разтопения восък и фитила са прекалено горещи, което намалява производителността. След всяко гасене на свещта, когато изстине винаги подрязвайте фитила с ножичка или просто го отчупете с пръсти, като внимавате да не го подкъсите прекалено. Правилният размер е половин сантиметър.

Предупреждения:

Никога не оставяйте запалена свещ без надзор. Изгаряйте свещта извън обсега на деца и домашни любимци. Не палете свещта върху или близо до предмети, които могат да предизвикат запалване. Съхранявайте на хладно и сухо място под 25 градуса и далеч от пряка слънчева светлина.

Съдържание:

benzil alcohol;benzil benzoate;benzil silicat;alcohol coumarin;citrol;citronelol;geraniol;hexyl cinommon;hidroxycitronelol;limonene;linalool;